next-generation-sports-logo-1614584476
Expeditie Robinson Escape

Altijd al een keer mee willen doen aan Expeditie Robinson? Dan is dit jullie kans! Ga de strijd aan met het andere kamp, speel uitdagende, bekende, toffe proeven en ga met je team naar de welbekende eilandraad. Dit feestje is ontzettend leuk voor zowel jongens als meisjes! 

Wij verzorgen graag een zeer uniek, actief kinderfeestje onder leiding van sportieve, gediplomeerde pedagogisch medewerkers.

Wat bieden we?

Expeditie Robinson, wie kent het niet? Maar liefst 15 seizoenen zijn er al gemaakt van dit gave televisieprogramma en nooit gaat het vervelen!

De kids kunnen hun energie kwijt in vele verschillende sportieve spellen, maar zullen daarbij ook moeten samenwerken om ook de grote schatkist te kunnen kraken!

Aan de hand van 6 proeven en 2 eilandraden worden er vele sportieve, cognitieve en uitdagende opdrachten uitgevoerd. 

Expeditie Robinson Escape bestaat uit de volgende onderdelen en duurt ongeveer 2 uur:

• Teamverdelingsspel 
• Kraak de code
• De bekende hersenkraker
• De blokkenpuzzel
• De eetproef
• De mikproef
• De vuurproef (deze kan naar wens vervangen worden door de touwenproef)
• 2 EILANDRADEN tussendoor
• Finale
• Escape

Wanneer jullie uitbreiding willen naar ongeveer 3 uur vermaak, zullen daar extra kosten bij komen.

De volgende proeven zullen dan toegevoegd worden:

• De Waterbak
• Oma Annie’s tassies
• De ultieme samenwerkingsproef
• Extra Eilandraad
• Extra finalespel

Wie?

Kinderen van ongeveer 7 tot en met 14 jaar (ook oudere kids / volwassenen vinden dit absoluut te gek).

Kinderfeestjes

Een sportief kinderfeestje waarbij de kids ook nog goed na moeten denken en samen moeten werken? Dat kan! Bij Next Generation Sports is het mogelijk Expeditie Robinson Escape te boeken.

BSO

Is het vakantie of heb je gewoon zin in een uitdagende en sportieve BSO dag voor de kids, net even iets anders dan normaal? Ook dat is mogelijk!

Wat?

Vier bij ons jouw Expeditie Robinson Kinderfeestje!

Activiteiten van ongeveer 2 uur vermaak. 

Wanneer er tijd over is, mogen de kids lekker vrij spelen of gaan wij met hen leuke spelletjes doen om het feestje lekker actief af te sluiten.

Een ander sportief kinderfeestje? Ook dat kan! Onze sportieve en gediplomeerde medewerkers kijken graag samen naar jullie wensen en behoeften.

Waar?

Wij maken het ouders graag wat makkelijker, wij komen namelijk naar een toffe locatie bij jullie in de buurt en zetten alles daar klaar! Jullie hoeven dus niet naar een vaste locatie te komen, maar een kan gekozen worden voor een locatie lekker dichtbij. Op deze manier kunnen wij dit feestje dan ook door heel Nederland aanbieden! Dit kinderfeestje is het leukste in een bos.

Wij reizen door heel Nederland (en België) en komen dolgraag naar jullie toe, maar de reiskosten en medewerkerskosten zijn dan wel voor eigen rekening. 

Wat moet u zelf nog doen?

Laat weten voor welk pakket jullie willen gaan, met hoeveel kinderen jullie willen komen en op welke datum jullie zouden willen boeken. Zorg ervoor dat de kids in lekker sportieve kleding komen (wat uiteraard vies mag worden) en breng ze naar de aangegeven locatie. Wij regelen de rest! Ouders zijn uiteraard van harte welkom om bij het feestje te blijven!

Toch iets anders in gedachte?

Laat weten wat u in gedachte heeft en/of waar uw kind van houdt. Dan bekijken onze sportieve en gediplomeerde medewerkers hoe wij een passend programma voor jullie in elkaar kunnen zetten. 

 

Meer informatie?

Prijzen

Deze prijzen gelden voor maximaal 10 kinderen, de meerprijs per extra kind is €16,00 inclusief btw. Combineren is mogelijk.

Ook medailles voor ieder kind zijn een optie, hiervoor berekenen wij een meerprijs.

Pakket 1

€189,99 incl. btw

Pakket 2

€204,99 incl. btw

Pakket 3

€214,99 incl. btw

Pakket 4

€239,99 incl. btw

Pakket 1

€189,99 incl. btw

Pakket 2

€204,99 incl. btw

Pakket 3

€214,99 incl. btw

Pakket 4

€239,99 incl. btw

CONTACT AANVRAAG EXPEDITIE ROBINSON ESCAPE
Scroll naar boven
Klik hier om door te gaan naar onze kinderfeestjes
Klik hier om door te gaan naar ons volwassen activiteiten aanbod